Οι πιστοποιήσεις μας

Ωάαρια, σπέρμα και έμβρυα
σαν να είναι δικά σας

Καλώς ήρθατε στη Medimall Egg & Sperm Bank! Ποια είναι αποστολή μας; Να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε το στόχο σας να γίνετε γονείς και να δημιουργήσετε μια ευτυχισμένη, υγιή οικογένεια.

Εάν η δωρεά ωαρίων, σπέρματος ή εμβρύων (διπλή δωρεά ωαρίων και σπέρματος) είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε παιδί – όπως χιλιάδες ζευγάρια και γυναίκες χωρίς σύντροφο έχουν επιλέξει αυτή τη λύση για πολλούς και διαφορετικούς λόγους -, η Medimall Egg & Sperm Bank είναι στη διάθεσή σας.

Στη Medimall Egg & Sperm Bank, ανεξάρτητα από την οικογενειακή σας κατάσταση, το σεξουαλικό σας προσανατολισμό ή το φύλο σας, σας δίνουμε την ευκαιρία να αποκτήσετε ωάρια, σπέρμα και έμβρυα προερχόμενα από δεκάδες διαφορετικούς φαινότυπους γυναικών και ανδρών με χαρακτηριστικά (χρώμα δέρματος/μαλλιών/ματιών, ύψος, βάρος, ομάδα αίματος, φυλή κ.λπ.) που ταιριάζουν με τα δικά σας.

Τόσο η δωρεά ωαρίων, όσο και η δωρεά σπέρματος μπορούν να γίνουν ανώνυμα -όπου η ταυτότητα του δότη/της δότριας δεν αποκαλύπτεται στον/στην λήπτη/-τρια-, ή μπορούν να γίνουν με την επιλογή της μη ανώνυμης δωρεάς, όπου η ταυτότητα του δότη/της δότριας είναι γνωστή: μπορεί να είναι ένας φίλος/-η ή συγγενής σας, είτε ένας δότης/-τρια  από την τράπεζα γενιετικού υλικού της Medimall Egg & Sperm Bank.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι υπάρχουν νομικές και ηθικές εκτιμήσεις σχετικά με τη δωρεά ωαρίων και σπέρματος, οι οποίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και την περιοχή. Συνιστούμε να συμβουλευuείτε τον γιατρό και έναν νομικό σχετικό με το θέμα, έτσι ώστε να κατανοήσετε πλήρως τις επιπτώσεις της δωρεάς ωαρίων και σπέρματος  στην περίπτωσή σας. Όλοι  οι δότες και οι δότριες μας είναι νεότεροι/-ες των 33 ετών, αλλά σε περίπτωση που επιλέξετε τον/τη δικό/-ή σας δότη/-τρια  που μπορεί να είναι φίλος/-η ή συγγενής, δεν θα πρέπει να είνα άνω των 40 ετών. Εστιάζοντας στην υγεία και την ασφάλεια, ελέγχουμε αυστηρά κάθε υποψήφιο δότη/-τρια πριν τον/την αποδεχτούμε στα προγράμματά μας. Όλοι οι έλεγχοι, οι λήψεις σπέρματος, οι ωοληψίες και οι αξιολογήσεις γίνονται με τα δοκιμασμένα πρωτόκολλα στις εγκαταστάσεις μας. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και ηθικής.

Γνωρίζοντας ότι κάθε χρόνο 500.000 μωρά συλλαμβάνονται μέσω δωρεάς ωαρίων, σπέρματος και εμβρύων, υπάρχουν πλέον περισσότερα από 5.500.000 παιδιά παγκοσμίως που έχουν γεννηθεί χάρη στα προγράμματα δωρεάς.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρό σας να γίνετε γονείς!

donorbank
donorbank
donorbank
donorbank

Γιατί να επιλέξετε τη Medimall Egg & Sperm Bank για να γίνετε γονείς;

95
Ποσοστό γονιμότητας
180
Διαφορετικοί φαινότυποι στη διάθεσή σας
600
Μωρά γεννιούνται κάθε χρόνο από τα προγράμματα δωρεάς μας
4200
Υγειονομικοί και γενετικοί έλεγχοι
donorbank

Έχουμε τον ιδανικό δότη και δότρια για εσάς

Η χρήση δωρεάς σπέρματος, ωαρίων ή εμβρύων είναι μια πολύ σημαντική απόφαση και η επιλογή ενός δότη ή μιας δότριας μπορεί να είναι καθοριστική. Άραγε θα πρέπει ο δότης ή η δότρια που χρειάζεστε θα πρέπει να μοιάζει με εσάς ή το σύντροφό σας; Τι χαρακτηριστικά ελπίζετε να έχει το μωρό σας; Θέλετε ο δότης ή η δότρια να μοιάζει με κάποιον από την οικογένειά σας;

Ευτυχώς, όταν πρόκειται για μια τέτοια απόφαση, υπάρχει πληθώρα επιλογών: Η Medimall Egg & Sperm Bank προσφέρει μια μεγάλη και ευρεία επιλογή δοτών και δοτριών, οι οποίοι έχουν περάσει από την αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης στην οποία υποβάλλονται μέχρι να επιλεγούν: ενδελεχείς υγειονομικοί έλεγχοι, εκτεταμένα τεστ γενετικών και μολυσματικών ασθενειών, ψυχολογική εκτίμηση.

Επιπλέον, η βάση δεδομένων μας διαθέτει επιπρόσθετα μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων ανά πάσα στιγμή δοτριών ωαρίων, ώστε να σας παρέχουμε τη δυνατότητα για κύκλο IVF με δωρεά φρέσκων ωαρίων και την αποκλειστική δωρεά τους μόνο για εσάς.

Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε το δικαίωμα όλων όσων επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί και να να πραγματοποιήσουν  τα όνειρό τους να δημιουργήσουν οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών παντρεμένων ή άγαμων ζευγαριών, των ζευγαριών από την κοινότητα LGBTQ+ και εκείνων που  θα ήθελαν να φτιάξουν τη δική τους μονογονεϊκή οικογένεια. Η υπηρεσία παρένθετης μητρότητας μπορεί επίσης να υποστηρισχθεί από την κλινική μας, μόνο όμως στην περίπτωση που αποτελεί τον μοναδικό τρόπο για να αποκτήσετε παιδί.

Είστε έτοιμοι για το ταξίδι γονιμότητας;

Δείτε τη βάση δεδομένων των δοτών  και των δοτριών μας και θέστε τα κατάλληλα για εσάς κριτήρια αναζήτησης ώστε να βρείτε την καλύτερη δυνατή αντιστοιχία.